De therapeuten

Renske Smink – volwassenen en ouderen ergotherapie

Renske Smink

Renske Smink is in 2008 als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na banen in verschillende verpleeghuizen en een revalidatiecentrum, is zij in oktober 2011 als freelancer bij Ergotherapiepraktijk Bei Sei aan de slag gegaan en in 2012 volgde toetreding tot de maatschap. Renske werkt met volwassenen en ouderen en heeft door haar jarenlange ervaring al heel wat verschillende doelgroepen met veel plezier behandeld.

Het blijft geweldig om mensen te zien opbloeien als zij de voor hen waardevolle dagelijkse activiteiten weer naar tevredenheid kunnen uitvoeren! Door steeds meer mensen met chronische pijn- en/of vermoeidheidsklachten te behandelen is mijn interesse hierin gegroeid en ben ik mij verder gaan specialiseren in deze doelgroep. Voorbeelden van deze doelgroep zijn mensen met rugklachten, klachten aan armen, nek en schouder (KANS), fibromyalgie en whiplash, maar ook andere onbegrepen klachten.

In het behandelen van ouderen met dementie en de mantelzorger aan huis, werk ik volgens de richtlijn EDOMAH waarin ik ben opgeleid en ook hierin blijf ik mij met plezier specialiseren. Verder geef ik zowel groeps- als individuele cursussen voor mensen die bezorgd zijn om te vallen en ben ik mij de laatste tijd steeds meer gaan toeleggen op houdingsproblematiek. Het grijpt mij namelijk enorm aan hoeveel problemen (pijn, decubitus, etc.) hierdoor ontstaan.”

Stefanie Franken – kinderergotherapieStefanie Franken

Stefanie Franken voltooide in 2012 de opleiding ergotherapie, ook zij studeerde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na meerdere stages te hebben gelopen bij Bei Sei heeft zij de mogelijkheid gekregen om de werkzaamheden van Sandra Eickmans over te nemen tijdens haar zwangerschapsverlof. Begin 2014 volgde toetreding tot de maatschap. Stefanie werkt met de doelgroep kinderen. Naast kinderergotherapeut is Stefanie sinds januari 2017 ook geschoold als SI therapeut.
“Voor het werken met kinderen heb ik altijd al een passie gehad. Tijdens mijn werkzaamheden als kinderergotherapeut heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van een grote verscheidenheid aan aandoeningen en ontwikkelings- problematieken. Voorbeelden hiervan zijn:  DCD, ADHD, ADD, ASS en zintuiglijke prikkelverwerkingsproblematiek (SI). Tevens help ik kinderen met een achterstand in de (fijn)motorische en algemene ontwikkeling. Denk daarbij aan problemen met het schrijven, de fijne motoriek, kleutervaardigheden, concentratie, werk- en zithouding, het gestructureerd handelen en plannen etc.”

Laura Damen – Volwassenen en ouderen ergotherapie

Laura werkt sinds 2017 op de praktijk met veel plezier. U kunt haar bereiken op:

T: 0623702776
M: laura@beisei.nl

laura 4

 

 

 

 

 

 


Renée Luijten – Kinderergotherapie 

Mijn naam is Renée Luijten, 27 jaar. Ik ben aan de HAN opgeleid tot ergotherapeut en werk inmiddels vijf jaar met veel plezier. Mijn specialisaties zijn kinderergotherapie en psychosomatische ergotherapie. Ik kijk uit naar onze samenwerking! Als u vragen heeft, kennis wilt maken of een  behandeling wilt bijwonen, dan hoor ik graag van u.

U kunt mij bereiken op dinsdag t/m donderdag van 09.00-17.00 uur op:
 T: 06-81277461
 M: renee@beisei.nl

Renée Luijten kinderergotherapeut