De therapeuten

Renske Smink, volwassen en ouderen ergotherapieRenske Smink

Renske Smink is in 2008 als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na banen in verschillende verpleeghuizen en het revalidatiecentrum Roessingh in Enschede, is zij in oktober 2011 als freelancer bij Bei Sei aan de slag gegaan en in 2012 volgde toetreding tot de maatschap. Renske werkt met volwassenen en ouderen en heeft door haar jarenlange ervaring al heel wat verschillende doelgroepen met veel plezier behandeld.

”Het blijft geweldig om mensen te zien opbloeien als zij de voor hen waardevolle dagelijkse activiteiten weer naar tevredenheid kunnen uitvoeren! Door steeds meer mensen met chronische pijn- en/of vermoeidheidsklachten te behandelen is mijn interesse hierin gegroeid en ben ik mij verder gaan specialiseren in deze doelgroep. Voorbeelden van deze doelgroep zijn mensen met rugklachten, klachten aan armen, nek en schouder (KANS), fibromyalgie en whiplash, maar ook andere onbegrepen klachten.

In het behandelen van ouderen met dementie en de mantelzorger aan huis, werk ik volgens de richtlijn EDOMAH waarin ik ben opgeleid. Verder heb ik ervaring met doelgroepen zoals MS en de ziekte van Parkinson en ben ik mij de laatste tijd steeds meer gaan toeleggen op houdingsproblematiek. Het grijpt mij namelijk enorm aan hoeveel problemen (pijn, decubitus, etc.) hierdoor ontstaan.”

 

Stefanie Franken, kinderergotherapieStefanie Franken

Stefanie Franken voltooide in 2012 de opleiding ergotherapie, ook zij studeerde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na meerdere stages te hebben gelopen bij Bei Sei heeft zij de mogelijkheid gekregen om de werkzaamheden van Sandra Eickmans over te nemen tijdens haar zwangerschapsverlof. Begin 2014 volgde toetreding tot de maatschap. Stefanie werkt met de doelgroep kinderen. Naast kinderergotherapeut is Stefanie sinds januari 2017 ook geschoold als SI therapeut.
“Voor het werken met kinderen heb ik altijd al een passie gehad. Tijdens mijn werkzaamheden als kinderergotherapeut heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van een grote verscheidenheid aan aandoeningen en ontwikkelings- problematieken. Voorbeelden hiervan zijn:  DCD, ADHD, ADD, ASS en zintuiglijke prikkelverwerkingsproblematiek (SI). Tevens help ik kinderen met een achterstand in de (fijn)motorische en algemene ontwikkeling. Denk daarbij aan problemen met het schrijven, de fijne motoriek, kleutervaardigheden, concentratie, werk- en zithouding, het gestructureerd handelen en plannen, etc.”

Team Bei Sei wordt sinds kort versterkt door twee freelancers: Moniek Willems en Laura Damen. Daarnaast heeft Stefanie tot februari 2018 een stagiair, zijn naam is Tim van Uden.

Foto Moniek Stefanie RenskeMoniek Willems, kinderergotherapeut 

Moniek is een jaar geleden haar eigen kinderergotherapiepraktijk gestart in Limburg. Na haar stage bij Bei Sei is zij ons team komen versterken.

 

 

 

Foto Laura en RenskeLaura Damen, volwassen en ouderen ergotherapie

Laura heeft recentelijk haar diploma ergotherapie behaald. Ook zij is een bekend gezicht bij Bei Sei, zij heeft haar laatste stageperiode bij ons in de praktijk gelopen.